Frønsj
På søndag hadde jeg familien på frønsj. (Frokost/lønsj)
Siden det snart er Halloween, bestemte jeg meg for å pynte med gresskar og orange detaljer.
En veldig enkel velkomstlapp, festet med en liten klype.
Det enkle er ofte det beste: Et høstblad festet på en serviett med silkebånd.
Gresskarscones.
Les om gresskarutskjæring og hva du kan bruke gresskar til HER.
Disse søte flaskene kjøpte jeg på loppis for ti kroner i helgen:-)
Hjemmelaget eplemos med kanel.
Oppskrift finner du på den fine matbloggen Grys kjøkkenskriverier.
Den søte, lille skjea er også loppiskjøp.
Brødet er hjemmebakt, men på en veldig enkel måte: Ferdig poseblanding der man bare trenger å tilsette gjær og vann:-)
(Litt juks kanskje, med gud så enkelt!)
Croissantene er heller ikke hjemmelaget, men halvstekte.
Om du ikke allerede har gjort det: Husk å melde deg på give away'en min HER!
*-* Jeanette Bækkevold *-*
Du er så FLINK! Alt du gjør blir så lekkert, Jeanette!
SvarSlettKlem!
Så fantastisk flott du har gjort det!
SvarSlettOg så flott at du likte epleoppskrifta. : )
Skal prøve noen av de gresskaroppskriftene dine på innlegget under.
Ha en fin kveld!
Klem : )
Kunne gjerne tenkt meg å spise frønsj rundt dette bordet!!:)
SvarSlett