Eggkokerrevolusjon!

For en stund siden så jeg en kåring over de minst brukte tingene på kjøkkenet. En liste over ting folk hadde på kjøkkenet sitt, men aldri brukte.
Det forundret meg faktisk VELDIG at eggkokeren kom på første plass.

Eggkokeren er altså DEN kjøkkentingen folk som hadde stemt i kåringen mente var minst nyttig. Den fylte bare opp skapplass. Støvet ned. Irriterte.

Eggkokeren. Ensom, helt alene. Innerst i en krok, i hjørneskapet der man nesten aldri ser dagslys. Sammen med linser og et rart mel som man skulle ha en teskje av i en oppskrift en gang, og som man ikke har brukt siden.

Det er en skam!





Eggkokeren er en fantastisk oppfinnelse! En maskin med en nøyaktighet et høyteknologisk apparat verdig! En konge blant kjøkkenapparater!
Hos oss står den alltid på kjøkkenbenken. Jepp, THAT'S RIGHT, I SAID IT!
Den står på k-j-ø-k-k-e-n-b-e-n-k-e-n og ikke bortgjemt i et skap. Og den er i bruk minst to ganger i uka, som oftest mer.

Du kan koke opptil sju egg om gangen, og du kan velge hvilken hardhetsgrad du ønsker. Fyll bare på vann i det medfølgende vannbegeret. "Hard", "medium" eller "soft"? Hell vannet i eggkokeren, stikk et lite hull i egget med nålen som sitter på undersiden av vannbegeret. Len deg så tilbake i godstolen og vent på signalet som betyr at egget er ferdig. Akkurat slik du foretrekker egget ditt.
Ingen søling med vannkjeler, passe på at vannet koker, ta tiden og prøve å lirke det opp av det kokende vannet med spiseskje. Oppvask, brannsår, mislykkede egg.

La oss sammen kjempe for eggkokerenes revolusjon, ta frem din eggkoker idag!
Perfekte egg til folket!
(Åh, by the way: Kjøp økologisk, da! For hønas skyld.)



*-* Jeanette Bækkevold*-*

Kommentarer

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Å flytte et syrintre

Glutenfri kyllingpai

Give away!